به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فناوری مازندران، نشست شورای دانشگاه با حضور ریاست، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای دانشکدهها و مدیران دانشگاه با حضور دکتر محمد مهدینژاد؛ معاون محترم علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح و عضو هیات علمی صنعتی مالک اشتر برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر ربانی ضمن خوشآمدگویی به میهمانان حاضر در جلسه، دانشگاه علم و فناوری مازندران را، ظرفیت علمی بزرگ در شرق استان برشمرد و افزود: از بدو ورود خود با رویکرد دانشگاه جامع ماموریتمحور، گامهای مهمی از جمله اخذ مجوز رشتههای نفتی و ساخت پژوهشگاه را در دستور کار قرار دادیم و با شناسایی کمبودها در صنایع منطقه، به جذب رشتههای مورد نیاز و امضای تفاهمنامههای همکاری آموزشی و پژوهشی و تقویت ارتباط با صنایع توجه ویژهای نمودیم.
وی در خاتمه به ظرفیت بالای دانشگاه با اعضای هیات علمی جوان و توانمند و دانشجویانی مستعد و محقق و فعالیت مستمر مراکز آموزشی و پژوهشی از جمله مرکز رشد واحدهای فناور اشاره کرد و از دکتر مهدینژاد تقاضا نمود تا ضمن افتتاح دفتر همکاریهای مشترک، کمکهای مالی خوبی بمنظور پشتیبانی از طرحها و پروپوزالهای تحقیقاتی به دانشگاه اختصاص یابد.
دکتر موسیپور، مدیرکل منطقهی ویژهی اقتصادی بندر امیرآباد که میهمان ویژهی این نشست بود، در سخنانی کوتاه ضمن تاکید بر جایگاه مهم و کلیدی دانشگاه علم و فناوری مازندران در منطقهی صنعتی شرق استان افزود: اخیرا با انعقاد تفاهمنامهی همکاری مشترک، فصل جدیدی از تعاملات خود را با دانشگاه آغاز نمودیم و در راستای نیازسنجی محدودیتهای منطقه، پیگیر رفع کمبودها از جمله نیروهای متخصص با راهاندازی دانشکدهی علوم و فنون دریایی خواهیم بود.
در ادامه، دکتر عابدینی، رئیس حوزهی ریاست، روابط عمومی و امور بینالملل و دکتر کرمانی، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه به ارائهی گزارش کمی و کیفی از شاخصههای رشد و وضعیت فعلی پرداختند. ظرفیتهای اقتصادی، اجتماعی و گردشگری منطقه، تاریخچهی دانشگاه، وضعیت کالبدی و نیروی انسانی موجود، گزارشی از وضعیت پژوهشی، فرهنگی و آموزشی، نقشآفرینیهای اجتماعی و وضعیت پروژههای عمرانی از مهمترین سرفصلهای ارائه شده بوده است.
دکتر گلمحله، رئیس مرکز همکاریهای علمی شمال کشور نیز ضمن ارائهی گزارشی از بازدیدهای خود، به توانمندیهای بالای دانشگاه علم و فناوری مازندران و ظرفیت بالای آن در حوزههای گوناگون اشاره کرد و افزود: سطح بالای اعضای هیات علمی، اساتید و پایاننامههای دانشجویان ارشد در موضوعات خاص و نوورود میطلبد تا با مساعدت دکتر مهدینژاد، نام دانشگاه در طرح جهاد علمی قرار گیرد تا از امتیازات ویژهی آن برخوردار گردند.
در انتهای این نشست، دکتر مهدینژاد با تشکر از میزبانی دانشگاه و ابراز خرسندی از وضعیت آموزشی و پژوهشی این مرکز به اهمیت ماموریت محور نمودن دانشگاه تامبد نمود و افزود: باید ضمن احصا نمودن نیازهای منطقه مانند حجم نیروی کار مورد نیاز در صنایع دریامحور، به دانشهای نوظهور و حیاتی توجه ویژه گردد.
دکتر مهدینژاد در خاتمه با تاکید بر تعامل سازندهی طرفین و ارائهی طرحهای مرتبط با مرکز اشاره کرد و افزود: که مرکز عتف ستاد کل با فعالیت در ۲۵ بستر علمی پژوهشی، محدودیتی در پشتیبانی مالی طرحهای اساتید و دانشجویان ندارد.
لازم بالذکر است که دکتر مهدینژاد در ادامهی برنامههای خود، ضمن بازدید از آزمایشگاههای علمی و تحقیقاتی دانشکدهها و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه و شرکتهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور، در همایش گرامیداشت ۹ دی ماه و یادبود شهدا و فرماندهان محور مقاومت و آیین معرفی پژوهشگران برتر دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شرکت کرد.